Egeli Gazete

Yumurtada Büyük İndirim! 7-8 Eylülde Yetişen Kapacak

Migros tarafından yapılan açıklama ile birlikte 8 Eylül tarihine kadar geçerli olacak yumurta indiriminin detayları belli oldu. 
Yumurtada Büyük İndirim! 7-8 Eylülde Yetişen Kapacak
Haberler / Ekonomi
7 Eylül 2024 Cumartesi 09:54

Migros eylül ayının ilk günlerinden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Gıda, temizlik, atıştırmalık ve farklı kategorilerdeki indirimler yakından takip edilirken, 6 Eylül tarihinde başlayan ve 8 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 15’li L boy yumurtalar indirimli olarak müşterilerle buluşacak. Yumurta indiriminin Migros tarafından duyurulmasının ardından kampanyanın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, Migros da fırsatın detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi verdi. 

Migros Yumurta İndirimi

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre 6 Eylül tarihinde başlayan ve 8 Eylül tarihine kadar geçerli olacak olan fırsat çerçevesinde 15’li L boy yumurtalar 64,95 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olan fırsatın duyurulmasının ardından Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Söz konusu kampanyanın detaylarına ilişkin yapılan paylaşımda:

 

‘’6-10 Eylül tarihleri arasında sebzeden pişirme ürünlerine, birçok kategoride özel indirimler Migros mağazaları ve Migros uygulamasında’’ denildi.

Migros Güncel Kampanyalar Eylül 2024

Migros'un 8 Eylül tarihine kadar devam ettireceği yumurta indiriminin detaylarına ilişkin araştırmalar sürerken, söz konusu kampanyanın yanı sıra farklı kategorilerdeki güncel fırsatlar da yakından takip ediliyor. Migros önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, eylül ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyalara erişmek, önümüzdeki süreçlerde hayata geçecek olan fırsatlar ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler Migros'un resmi internet sitesini ya da sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete