Egeli Gazete

SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisine 3 bin TL para iadesine başladı!

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye çıkmasının ardından emekliler tarafından yıl sonuna yönelik zam hesaplamaları hızlanırken, Ziraat Bankası da emeklilere 3 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. İşte detaylar…
SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisine 3 bin TL para iadesine başladı!
Haberler / Ekonomi
18 Eylül 2024 Çarşamba 11:26

Ağustos ayı kapsamında emeklilere yönelik düzenlenen kampanyalarla çok konuşalım Ziraat Bankası, bu kampanyalar vasıtasıyla emeklilere para iadesi ve indirim imkânı sağlamıştı. Ziraat Bankası, emeklilerden gelen yoğun talep üzerine söz konusu kampanyalarına bu ay da devam edeceğini duyurdu.

Bu kapsamda, emeklilere özel olarak düzenlenen iki kampanyayla 3 bin TL para iadesi yapacağını duyuran Ziraat Bankası, kampanyalara yönelik tüm merak edilen detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

Ziraat Bankası Samatya/İstanbul Şubesi, banka, Koca Mustafapaşa Mah. Org.  Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. No:102A PK:34098 Fatih İstanbul - Yandex Maps

ZİRAAT BANKASI EMEKLİYE 3 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, düzenlenen kampanyalardan birine katılım sağlayan ve emekli aylığını bankadan alan Bankkart müşterisi emeklilere, kampanya döneminde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile market alanındaki Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 750 TL ve üzeri harcamalarda 75 TL, toplam 1.500 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

Bunun yanı sıra, yine Ziraat Bankası’nın düzenlediği bir kampanyaya katılan ve aylığını bankadan alan Bankkart müşterisi emeklilere, kampanya döneminde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile eczane, optik ve sağlık alanındaki Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 750 TL ve üzeri harcamalarda 75 TL, toplam 1.500 TL Bankkart Lira verilecek.

Böylece, söz konusu kampanyalara katılan emekliler, toplam 3 bin TL para iadesi almış olacak. Ziraat Bankası, her iki kampanyanın da 30 Eylül’de sona ereceğini ve bu kampanyalara katılmak isteyen emekli müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete