Egeli Gazete

Yapı Kredi karar aldı! 1 yıl boyunca ücretsiz olacak

Yapı Kredi'nin güncel kampanyaları eylül ayının ortalarında merak edilirken, ay sonuna kadar devam edecek olan fırsatlar ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. 
Yapı Kredi karar aldı! 1 yıl boyunca ücretsiz olacak
Haberler / Ekonomi
16 Eylül 2024 Pazartesi 13:14

Yapı Kredi önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da kredi fırsatlarına, Parapuan kampanyalarına, farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan Worldpuanlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Eylül ayının ilk günlerinden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalara ilgili açıklamalar gelirken, yeni fırsatlar da yakından takip ediliyor. 

Yapı Kredi müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler eylül ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyalar ile ilgili araştırmalar gerçekleştirirken, 6 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde firmalar için EFT/havale, çek karnesi ve çek tahsilat işlem ücretlerinden bir yıl boyunca muhaf olma hakkı sağlanacağı duyuruldu. Kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Yapı Kredi de resmi internet sitesi üzerinden bilgi verdi. 

YAPI KREDİ 1 YIL ÜCRETSİZ KAMPANYASI

Eylül ayının ilk günlerinden itibaren Yapı Kredi Bankası yeni kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 6 Eylül tarihinde bir fırsat daha duyuruldu. Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre 6 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde mobil uygulama üzerinden müşteri olanlar firmaları için EFT/havale, çek karnesi ve çek tahsilat işlem ücretlerinden bir yıl boyunca muaf olabilecekler. 

Bir yıl boyunca muafiyet sağlanan fırsatın detaylarına ilişkin Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre kampanyadan Yapı Kredi Mobil’den ilk defa müşteri olan ve sonrasında Yapı Kredi Mobil’den ticari üyelik açılışını tamamlayan şahıs işletmesi sahibi müşteriler ve limited şirketler yararlanabilecekler. 

30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan bir yıllık muafiyet kampanyasının ayrıntıları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, Yapı Kredi müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler eylül ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan Worldpuanları merak ederken, söz konusu kampanyalara Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete