Egeli Gazete

Ziraat Bankası Emeklilerin Kartına 1500 TL Yatıracak

Ziraat Bankası emeklilere sağlık harcamalarında sunulacak olan 1500 TL bankkart lira ile ilgili bilgi verdi. 
Ziraat Bankası Emeklilerin Kartına 1500 TL Yatıracak
Haberler / Ekonomi
7 Eylül 2024 Cumartesi 18:16

Eylül ayında da Ziraat Bankası emekli müşterilerine yönelik yeni fırsatlar hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, eylül ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde emekliler 1500 TL bankkart lira elde edebilirken, söz konusu kampanyanın başlamasının ardından ayrıntılar merak konusu oldu. Ziraat Bankası da 1-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan sağlık harcamalarında 1500 TL bankkart lira sunulan fırsatın ayrıntılarına ilişkin bilgi verdi. 

Ziraat Bankası Emekli Kampanyası

Ziraat Bankası’nın 1 Eylül tarihinde başlattığı ve 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan bankkart müşterileri Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr'den veya S1500 yazıp 4757’ye SMS göndererek 1500 TL bankkart lira fırsatından yararlanabilecekler. Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan tüm müşteriler kampanya dönemi içerisinde bankkartın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle eczane, optik ve sağlık sektöründe yer alan bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapacakları her 750 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL olmak üzere toplam 1500 TL bankkart lira elde edebilirken, fırsat çerçevesinde bir müşteri en fazla 1500 TL bankkart lira kazanabilecek. 

Ziraat Bankası 2024 Eylül Güncel Kampanyalar

Ziraat Bankası’nın eylül ayının son gününe kadar devam ettireceği sağlık harcamalarında 1500 TL bankkart lira fırsatı ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, eylül ayının ortalarına doğru yaklaşırken farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve bankkart liralar merak ediliyor. Ziraat Bankası önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Ziraat Bankası'nın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını inceleyebilirler. Emeklilere yönelik yeni fırsatların hayata geçilmesi durumunda da Ziraat Bankası açıklamalarda bulunacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete